Koneurakointi

Koneurakointipalvelut on suunnattu Kainuun ja Koillismaan alueiden yrittäjille, maanviljelijöille ja kuluttajille. Laaja verkostomme auttaa niin pienissä kuin suurissakin maatalous- ja maanrakennusurakoissa.

Toteutamme traktoritöiden lisäksi myös pienimuotoisia nostotöitä ja kuormaustöitä. Palvelumme auttaa maanviljelijöitä muokkaamaan peltoja sekä maita, jonka lisäksi toimimme apuna kalkin- ja kuivalannan levittämisessä.

Meiltä on mahdollista tilata lumitöitä ja lumenaurauksia talvisin.
 

Ota yhteyttä »

Kalkin ja kuivalannan levittäminen pelloille

Tarjoamme maanviljelijöille auttavaa kättä, kun heidän tarvitsee levittää pelloille kalkkia, tai kuivalantaa. Samassa yhteydessä kannattaa tutkia myös pellon kokonaiskuntoa ja miettiä, mitä muita mahdollisia toimenpiteitä kannattaa suorittaa, jotta sadosta saadaan mahdollisimman suuri.

Kivien kerääminen pelloilta kannattaa ajoittaa kalkin ja kuivalannan levittämisen jälkeen tapahtuvaksi toimenpiteeksi. Lue lisää kivien keräyksestä pelloilta.

Traktoriurakointi

Kalustoomme kuuluu kaksi liikennetraktoria. Verkostomme avulla pystymme tarjoamaan suuremmatkin urakat asiakkaidemme tarpeisiin. Saat sopimuksesta kaikki palvelut saman katon alta avaimet käteen -palveluna.

Call to action H2-otsis